specialita z prémiového rakouského vepřového masa (horní šál)
sušený na horském vzduchu cca 3 měsíce, uzený studeným kouřem na bukovém dřevě
obsahuje pouze 2–3 procenta tuku, tedy zvláště nízký obsah cholesterolu
zvláštní doporučení pro milovníky zdraví, kteří hledají zážitek z delikátní chuti
teplota skladování: pokojová teplota, po otevření +2 až +6 °C
trvanlivost: cca 1 měsíc, po otevření 7 dnů
Objednávky rozvážíme pouze po Praze, Praze - východ a Praze - Západ za jednotnou cenu 150 Kč.
Objednávky nad 1000 Kč rozvážíme ZDARMA.
Při předání je možné platit hotově i kartou.
Dodání do jiných lokalit je možné po předchozí domluvě.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář