malá klobása z tyrolských Alp vyrobená ze 90% šťavnatého hovězího masa a 10% jemného prvotřídního vepřového masa ochucena kajenským pepřem
obsahuje výhradně libové maso, velmi jemná chuť
na horském vzduchu sušená, uzená studeným kouřem
náš tip: ideální ke svačině, k snídani nebo jen jako chuťovka
zajímavost: pro svoji mimořádnou oblíbenost od nás dostala přezdívku "závislačka" :-)
trvanlivost: min. 14 dní
teplota skladování: +14°C - +18°C
Objednávky rozvážíme pouze po Praze, Praze - východ a Praze - Západ za jednotnou cenu 150 Kč.
Objednávky nad 1000 Kč rozvážíme ZDARMA.
Při předání je možné platit hotově i kartou.
Dodání do jiných lokalit je možné po předchozí domluvě.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.